9 Eylül 2013 Pazartesi

kredi kartı

Kredi kartı taksitlendirme firmaları gün geçtikçe artmaktadır. İşlemleri gayet basit ve kısa olmakla beraber yasal olarak yapılmaktadır. Güveninizin sonsuz olacağı firmalar devlete bağlı olarak çalışmaktadırlar. Taksitlendirme yapılacak olan miktarı daha önceden hesaplama yapmamız ve işlemleriniz için limitinizin aylık ödenecek olan taksit miktarınızı da bu sayede görebilirsiniz.

Günümüzde yapılan araştırmalara göre ülkemizde çoğunluk olarak kredi kartı kullanmayan insanlar vardır. Kredi kartı kullanan ailelerin çoğu yanlış kullanım dolayısıyla sıkıntı çekmektedir. Kredi kartı ile yapılan alışverişlerin çoğunu ödeyememekte olup borçları faize binmektedir. Haliyle borç giderek artmaktadır. Bankanın verdiği asgari tutar ödemesini ödemediğiniz takdirde ise borcunuz gün geçtikçe artmaktadır. Kredi katı borcunun ödemesinde sıkıntı çeken aileler krediye yönelmektedirler. Uygun görüldüğü takdirde kredi verilebilirken, uygun görülmeyen kişinin borçlarını ödeyemediği görüldüğü zamanlarda kredi cevapları ret olarak karşılarına çıkabilmektedir. Ve bu durum sonunda kredi kartı kullanıcıları maddi manevi sıkıntıya girmektedirler. Kredi kartı borcu ödeme avantajları alternatif yollarından birisi de kredi kartı taksitlendirmedir.

Kredi kartı taksitlendirme ile aileler kredi kartı borcundan kurtulabilmektedir. Bu uygulama için sizden kefil ya da senet istenmemektedir. Kredi kartı borcu yüzünden kredi başvurusu iptal olan tüketiciler için taksitlendirme işlemi alternatif yöntemlerden birisi olacak ve tüketiciyi kurtaracaktır. Kredi kartı borç ödemelerinde bankalar istenilen kadar taksitlendirme yapıp, ayrıca belirli dönem yaptıkları kampanyalarla erteleme imkânı da sunmaktadırlar. Kredi kartı taksitlendirmesi yöntemi iyi olmakla beraber borçlarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Yapılan harcamaların tamamını ödeyerek tekrar çekim yapılıp istenilen taksite bölünebilmektedir. Bu işi yapan firmalar da siz tüketicileri kurtarıp kendini de düşünüp çekilen borç miktarı kadar uygun faizlerle komisyonlarını almaktadırlar. Aldıkları bu komisyon bankaların kredi kartlarınıza işletmiş oldukları faiz oranından çok daha düşüktür.

Kredi kartınızın 1500 TL borcu olduğunu varsayalım ve 1000 TL borç kayıtlıdır. Ödeyemediğiniz bu borcunuz firma tarafından ödenmektedir. Daha sonra borcunuz olan 1000 tl firma tarafından çekilip üzerine tekabül eden uygun faiz oranları eklenip istenilen taksit miktarına bölünebilmektedir. Kredi kartınızın borcunu daha fazla bekletmeyin. Şu an da zor olarak ödediğiniz asgari borcunuzu dahi ödeyemeyebilirsiniz.

                

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder